Tractări auto:Email Iconinfo@sos.ro

Cine suntem noi

Bine ați venit pe asi-soft.ro. Acest site este deținut și administrat de SC Asisoft SRL . Vizitând site-ul nostru și accesând informațiile și serviciile pe care le furnizăm, înțelegeți și sunteți de acord să acceptați și să respectați următorii termeni și condiții menționate în această politică (denumit, în continuare, „Acordul de utilizare”). Ne rezervăm dreptul de a modifica, din timp în timp, acest Acord de utilizare fără notificare prealabilă. Recunoașteți și sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să examinați periodic acest Acord de utilizator pentru a vă familiariza cu orice modificări. Continuarea utilizării acestui site după astfel de modificări va constitui recunoașterea și acordul termenilor și condițiilor modificate.

Utilizarea și comportamentul responsabil

Vizitând site-ul nostru și accesând informațiile și serviciile pe care vi le oferim, direct sau indirect (denumite, în continuare, „Resurse”), sunteți de acord să utilizați aceste resurse numai în scopurile prevăzute de (a) termenii acestui Acord de utilizare și (b) legile, regulamentele și practicile sau liniile directoare general acceptate.

În care înțelegeți:

Pentru a accesa resursele noastre, vi se poate cere să furnizați anumite informații despre dvs. (cum ar fi identificarea, detalii de contact etc.) ca parte a procesului de înregistrare sau ca parte a capacității dvs. de a utiliza resursele. Sunteți de acord că orice informații pe care le furnizați vor fi întotdeauna exacte, corecte și actualizate.

Implicarea în orice activitate care perturbă sau interferează cu resursele noastre, inclusiv serverele și / sau rețelele la care sunt localizate sau conectate resursele noastre, este strict interzisă.

Încercarea de a copia, duplica, reproduce, vinde, comercializa sau revinde Resursele noastre este strict interzisă.

Sunteți singurul responsabil pentru orice consecințe, pierderi sau daune pe care le-am putea suporta direct sau indirect sau suferi din cauza unor activități neautorizate efectuate de dvs., așa cum a fost explicat mai sus, și pot fi responsabilități penale sau civile.

Politica de confidentialitate

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care am creat o Politică de confidențialitate separată pentru a explica în detaliu modul în care colectăm, gestionăm, procesăm, protejăm și stocăm informațiile dvs. private. Politica noastră de confidențialitate este inclusă în domeniul de aplicare al acestui Acord de utilizare.

Limitare a răspunderii

Prin utilizarea site-ului nostru, înțelegeți și sunteți de acord că toate Resursele pe care le furnizăm sunt „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile”. Aceasta înseamnă că nu vă reprezentăm sau garantăm că:

i) utilizarea resurselor noastre va satisface nevoile sau cerințele dumneavoastră.

ii) informațiile obținute prin utilizarea Resurselor noastre vor fi corecte sau fiabile

În plus, înțelegeți și sunteți de acord că:

v) orice conținut descărcat sau obținut în alt mod prin utilizarea resurselor noastre se face la discreția dumneavoastră și la risc și că sunteți singurul responsabil pentru orice deteriorare a calculatorului sau a altor dispozitive pentru pierderea de date.

vi) nici o informație sau consiliere, exprimată, implicită, orală sau scrisă, obținută de dvs. de la asi-soft.ro sau prin orice resurse pe care le furnizăm va crea orice garanție sau condiții de orice fel, cu excepția celor menționate în mod expres în acest Acord de Utilizator.

Drepturi de autor / Mărci

Tot conținutul și materialele disponibile pe asi-soft.ro, inclusiv textul, grafica, numele site-ului, codul, imaginile și logo-urile sunt proprietatea intelectuală a SC Asisoft SRL și sunt protejate de legea drepturilor de autor și de mărcile comerciale aplicabile. Orice utilizare necorespunzătoare, inclusiv, dar fără a se limita la reproducerea, distribuirea, afișarea sau transmiterea oricărui conținut de pe acest site este strict interzisă, cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres de SC Asisoft SRL.

Legea aplicabilă

Acest site este controlat de SC Asisoft SRL din birourile noastre din București, România. Acesta poate fi accesat de majoritatea țărilor din întreaga lume. Respectăm și aplicăm regulamentul în vigoare în România și în UE.

Informatii de contact

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești Termeni și condiții, după cum se arată mai sus, ne puteți contacta la adresa:

SC Asisoft SRL
office@asi-soft.ro
Adresa: Str. Clucerului, Nr.22
Sector 1, București, România

Asculta spotul